Бейрут, Ливан – йеменските хуси няма да бъдат възпрени от ръководените

...
Бейрут, Ливан – йеменските хуси няма да бъдат възпрени от ръководените
Коментари Харесай

Как бомбардировките на Йемен от САЩ и Обединеното кралство могат да помогнат на хусите

Бейрут, Ливан – йеменските хуси няма да бъдат възпрени от ръководените от Съединените щати офанзиви против тях в възмездие за нападението им против Израел -свърза кораби в Червено море и в действителност може да бъде поощрен в допълнение, споделят анализатори.

В четвъртък вечерта Съединени американски щати и Обединеното кралство бомбардираха голям брой обекти в Йемен, за които Вашингтон сподели, че са обекти на Хусите, ден откакто те свалиха ракети, изстреляни от йеменската формация в Червено море. Бомбардировките са първият път по време на тази война, когато Съединени американски щати или техните съдружници са атакували йеменска територия.

Но хусите могат да завоюват от покачвания районен и вътрешен профил, защото единствената суперсила в света се изправя против група, която не е интернационално приета като държавно управление на Йемен, макар че управлява огромни елементи от страната, споделят специалисти.

На 10 януари Съединени американски щати и Обединеното кралство отблъснаха 21 безпилотни летателни апарата и ракети в най-голямата опер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР